Trailer Verhuur

verhuur tankcontainerchassis

Contact

Tankcontainerchassis huren bij experts in het vak

Een tankcontainerchassis huren kunt u te allen tijde bij TVB uit Antwerpen. Of u deze chassis nu slechts voor een dag nodig heeft, of voor een langere periode van diens diensten gebruik wilt maken, voor een vlekkeloze verhuur van tankcontainerchassis moet u bij TVB in Antwerpen zijn.

Simpel en snel een tankcontainerchassis huren

Onze tankcontainerchassis die u bij ons voor de door u gewenste periode huurt, kunnen iedere grote container moeiteloos de baas. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. U bent dus zeker dat onze vloot netjes, kwalitatief en technisch zo goed als perfect is. Dat laatste met dank aan onze interne hersteldienst, waar u ook met uw eigen chassis en trailers steeds terecht kunt. Wat betreft de verhuur van tankcontainerchassis zijn wij op die manier op elk vlak een uitstekende partner. Lees zeker eens meer informatie over de merken in onze vloot, zoals Dtec Flexi en Van Hool.

Neem een duik in ons ruime aanbod

Naast de verhuur van tankcontainerchassis, hebben wij in onze vloot een heleboel gelijksoortige voertuigen voor u ter beschikking. Een containerchassis huren is bij ons in Antwerpen immers een koud kunstje. Flexitrailers en andere polyvalante containerchassis zitten allemaal in ons aanbod, en dit van louter de meest kwalitatieve merken zonder dat onze scherpe prijzen hieronder lijden.

Contacteer ons voor een prijsaanvraag

Denkt u erover om bij ons een tankcontainerchassis te huren? Neem gerust contact met ons op via 03/5425252, ons e-mailadres info@trailer-verhuur.be of ons contactformulier voor meer informatie of om een prijsaanvraag te doen. Het verhuren van tankcontainerchassis is immers een specialiteit van het huis!

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53