Trailer Verhuur

trailerverhuur Limburg

Contact

Trailerverhuur in Limburg voor korte of lange termijn

Voor trailerverhuur tot in Limburg moet u bij TVB uit Antwerpen zijn. Wij zijn immers al jarenlang gespecialiseerd in de verhuur, het onderhoud en de herstelling van (tank)containerchassis, trailers en nog veel meer. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u in petto hebben.

Trailerverhuur tot in Limburg

Ondanks dat wij gebaseerd zijn in Antwerpen, bieden wij onze trailerverhuur graag uit naar Limburg en elders in Vlaanderen. Bij ons kunt u steeds terecht voor het huren van onder meer chassis en trailers van Van Hool, Dtec Flexi en nog veel meer. Merkt u schade op aan uw trailer of chassis of dient u een herstelling te laten uitvoeren? Geen probleem! Door onze flexibiliteit en vlotheid kunt u snel weer aan de slag. Tijdens de herstelling of het onderhoud kunt u bij ons terecht voor trailerverhuur in Limburg, datzelfde geldt overigens wanneer u de aankomst van uw nieuwe trailer of chassis afwacht. Wij staan steeds klaar voor u!

Knoop een gesprek met ons aan

Heeft u interesse in de trailerverhuur die wij tot in Limburg beschikbaar stellen? Of wenst u meer informatie te krijgen over onze trailers voor containertransport? Dan neem u gerust contact met ons op. Dat doet u door ons te bellen via het nummer 03/5425252, door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres info@trailer-verhuur.be of door ons contactformulier in te vullen.

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53