Trailer Verhuur

verhuur van flexitrailers

Contact

Flexitrailer huren voor lange of korte periode

Een flexitrailer kunt u snel en simpel huren bij ons in Vlaanderen en stelt u in staat om eender welke ISO-container, tankcontainer of swapbody gemakkelijk te vervoeren. Als expert in het verhuren allerlei machines en voorzieningen kunt u bij ons terecht voor het beste materiaal van de beste merken. Ook voor herstellingswerken aan uw trailer kunt u probleemloos aankloppen bij ons in Antwerpen.

Gemakkelijk en snel een flexitrailer huren

Bij TVB in Vlaanderen, huurt u een containerchassis, een flexitrailer en gelijksoortig materiaal, en dit aan verschillende termijnen variërend van slechts één dag tot langere periodes. We beschikken over een jonge vloot aan merken en voertuigen die op het vlak van kwaliteit absoluut tot de top behoren: Dtec, Van Hool en meer. Voor meer informatie over onze modellen, bekijkt u gerust even ons overzicht en kiest u een flexitrailer uit die het best bij uw bedrijf, eender waar in Vlaanderen, past. Daarnaast beschikken wij ook over een kundige interne herstellingsdienst waar u uw eigen containerchassis en trailers kunt laten herstellen. Zo willen wij voor u op ieder vlak een meerwaarde bieden. Klantvriendelijkheid is immers ons hoogste goed.

Neem snel contact met ons op

Om bij ons een flexitrailer te huren, volstaat het om ons te contacteren door te bellen naar het nummer 03/5425252 of door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@trailer-verhuur.be, of door het contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over het huren van een flexitrailer bij ons in Vlaanderen. Daarna starten wij zo snel mogelijk het verhuurproces op.

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53