Trailer Verhuur

containerchassis met schuiftafel huren

Contact

Containerchassis met schuiftafel huren voor bepaalde tijd

Een kwalitatief containerchassis met schuiftafel huren, dat kan gemakkelijk en snel bij TVB. Of u deze nu slechts één dag nodig heeft of voor een langere periode, als verhuurspecialist van deze onderstellen kunt u bij ons terecht voor de beste materialen van de beste merken.

Een containerchassis met schuiftafel huren kan u hier

Een containerchassis, en zeker een containerchassis mét schuiftafel, is een vrij specifiek hulpmiddel dat u niet altijd voorhanden heeft voor uw onderneming. Gelukkig kunt u steeds bij ons in Antwerpen terecht wanneer u een containerchassis met schuiftafel wilt huren voor uw transportwerkzaamheden. In ons ruime aanbod vindt u eveneens varianten als polyvalente containerchassis en tankcontainerchassis terug, die allemaal moeiteloos aan onze hoge standaarden (en die van u) voldoen. Neem zeker een kijkje naar het volledig overzicht van onze merken. Daarnaast hebben wij ook onze eigen interne onderhoudsservice voor trailers, zowel voor onze eigen vloot als die van u.

Huur bij ons de geknipte chassis

In ons aanbod kunt u ongetwijfeld de containerchassis met schuiftafel huren die perfect aansluit bij uw noden. Maak uw keuze en contacteer ons op het nummer 03/5425252, via het e-mailadres info@trailer-verhuur.be, of vul het contactformulier in. Uiteraard kunt u langs deze weg ook bij ons terecht voor al uw vragen of opmerkingen!

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53