D-Tec Flexitrailer

Trailer verhuur - containerchassis

Trailer nodig? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Containerchassis huren voor een lange of korte termijn

 

Snel een containerchassis huren kan bij TVB! Voor korte termijn of voor langere periodes, beide zijn mogelijk. Daarnaast voorzien wij ook in de herstelling van uw trailers, met dank aan onze gespecialiseerde hersteldienst. Met andere woorden, zowel voor de verhuur als voor het onderhoud van uw containerchassis en trailer kunt u moeiteloos bij ons in Antwerpen, Vlaanderen, terecht en dat aan concurrerende tarieven.

 

D-Tec Flexitailer

De Flexitrailer is een multifunctioneel chassis, waarmee u alle ISO containers kunt vervoeren: 20ft, 2 x 20ft, 30ft, 40ft, 45ft, 13,60m en alle iso high cube containers kan transporteren. Dit chassis is in het midden en aan de achterzijde uitschuifbaar. Indien voorzien van een Flexilock (schuifkop) kunnen 45ft contianers binnen de wettelijke normen vervoerd worden.

D-Tec Flexitrailer productfiche in pdf

Van Hool 40' polyvalent containerchassis

Het 40'polyvalent containerchassis is een containerchassis met een uitschuifbare achterkant. Hiermee kunt u de volgende ISO containers vervoeren: 20ft, 2 x 20ft, 30ft, 40ft.

Indien voorzien van een schuifkop kunnen ook 45ft contianers vervoerd worden binnen de wettelijke maten.

Van Hool 40' productfiche in pdf

Van Hool 20' containerchassis

Deze chassis wordt gebruikt voor containers van 20 voet. Alle voertuigen zijn ADR gekeurd.

Van Hool 20' productfiche in pdf

Van Hool 20'/ 30' tankcontainerchassis

Het 20/30ft containerchassis draagt zowel 20ft containers als ISO 7,15m, 7,45m, 7,82m SWAP-containers en 30ft containers.

Van Hool 30' productfiche in pdf

 

Een containerchassis huren bij een echte professional

Bij TVB specialiseren wij ons al jaren in de verhuur van allerhande hoogwaardige containerchassis. Deze containerchassis kunt u bij ons in Vlaanderen huren voor verschillende termijnen, variërend van één dag tot langere periodes. Een goede klantenservice is heilig voor ons, daarom krijgt u van ons een louter nette, op technisch vlak perfecte tankcontainerchassis te leen. Namelijk de D-Tec Flexitailer, de Van Hool 40' polyvalent containerchassis, de Van Hool 20'/ 30' tankcontainerchassis, enzovoort. Voor meer informatie over onze materialen, bekijk ons volledige overzicht. Onze gedreven en gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste containerchassis of tankcontainerchassis bij ons bedrijf in Vlaanderen!

Gedegen verhuur van containerchassis

Bij TVB zit u goed wanneer u een kwalitatief containerchassis wil huren voor uw transportwerkzaamheden. Tevens kunt u uw eigen containerchassis altijd laten onderhouden en herstellen door onze interne hersteldienst. Daarnaast behoort ook het huren van bijvoorbeeld flexitrailers bij ons absoluut tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht in Vlaanderen, voor de verhuur van een containerchassis of tankcontainerchassis indien u tijdelijk over een dienst te beschikken om uw werkzaamheden uit te voeren, of wanneer u een nieuwe afwacht.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Informeer gerust rechtstreeks bij ons in geval van vragen, of wanneer u bij ons in Vlaanderen een (polyvalente) containerchassis of tankcontainerchassis wilt huren. Dat doet u door ons te contacteren, door ons te bellen op het nummer 03/542.52.52 of door een e-mail te sturen naar info@trailer-verhuur.be. Of vul simpelweg ons contactformulier in, dan koppelen wij zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over het huren van een containerchassis of tankcontainerchassis bij ons bedrijf in Vlaanderen. Bij ons kunt u immers terecht voor een vlekkeloos verhuur van containerchassis.

 

D-Tec containertrailer 45ft

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53