Trailer Verhuur België

Container transport

Containertransport op trailer

Bent u zoek naar containertransport op een degelijke trailer? Dan zit u bij TVB uit Antwerpen zeker op de juiste plaats. Containertransport met behulp van een trailer zorgt tal van voordelen, zo transporteert en vervoert u eenvoudig en snel verschillende soorten materialen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden die wij aanbieden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zorgen voor uw containertransport via een trailer

Of u nu grote aantallen hout, staal, paletten of andere materialen wilt vervoeren, door bij ons een containerchassis of trailer te huren voor uw containertransport is alles mogelijk. Door bij ons bijvoorbeeld een flexitrailer te huren, komt uw lading steeds veilig en effici├źnt aan op uw werf. Wij verhuren bovendien niet alleen een trailer voor uw containertransport, maar voorzien ook tankcontainers en zorgen voor de herstelling en het onderhoud van al uw voorzieningen. Of u nu in Antwerpen, Limburg of elders in Vlaanderen woonachtig bent of een bedrijf heeft, wij staan steeds klaar voor u. Onder meer trailers van Van Hool behoren tot ons assortiment, wij werken dus enkel met topmerken.

container trailer vervoer

Spring binnen bij Trailer Verhuur België

Bent u geïnteresseerd in het huren van een trailer voor uw containertransport? Of bent u eerder op zoek naar een tankcontainerchassis? Bekijk dan zeker eens ons aanbod. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren. Dat doet u via het nummer 03/5425252, ons e-mailadres info@trailer-verhuur.be of door ons contactformulier in te vullen. Tot snel!

container trailer vervoer

 

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53