Trailer Verhuur

verhuur polyvalente containerchassis

Contact

Polyvalente containerchassis huren voor bepaalde periode

Om een polyvalente containerchassis te huren, zit u goed bij TVB! In onze grote vloot aan containerchassis en trailers vol topmerken vindt u gegarandeerd ook het exemplaar dat uw goedkeuring draagt en uw transportwerkzaamheden met succes volbrengt. Neem snel eens een kijkje in ons aanbod!

Een polyvalente containerchassis huren kan gemakkelijk hier

Al heel wat jaren specialiseren wij ons in polyvalente containerchassis en aanverwante materialen, die u bij ons in Antwerpen zowel kunt huren als laten onderhouden en herstellen. Dankzij onze uitgebreide vloot huurt u een containerchassis of trailer op een vlotte en snelle wijze, en dat voor een tijdsperiode die mag variëren van één dag tot een veel langere periode. In dat ruime aanbod vindt u bijvoorbeeld ook tankcontainerchassis en containerchassis met schuiftafels. Voor een volledig overzicht en meer informatie over onze merken Dtec Flexi en Van Hool, contacteert u gerust even onze gemotiveerde medewerkers. Het huren van polyvalente containerchassis of een trailer voor containertransport kent geen geheimen voor hen!

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen

Heeft u interesse om bij ons een polyvalente containerchassis te huren? Laat ons dit weten door contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 03/5425252, e-mailadres info@trailer-verhuur.be of door het contactformulier op onze website in te vullen. Voor meer informatie wat betreft onze werkwijze en bedrijfsfilosofie, lees zeker eens meer over ons.

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53