Van Hool Trailers

Trailer verhuur - containerchassis

Trailer nodig? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

 

Het merk Van Hool voor uw trailers

 

TVB uit Antwerpen werkt met veel plezier samen met Van Hool voor de verhuur van trailers en tankcontainerchassis voor een bepaalde termijn. Het bekende en toonaangevende merk beschikt over kwalitatieve materialen en voorzien steeds de beste service. Wenst u meer te weten over de trailers en tankcontainerchassis van Van Hool? Lees dan snel verder!

 

D-Tec Flexitailer

De Flexitrailer is een multifunctioneel chassis, waarmee u alle ISO containers kunt vervoeren: 20ft, 2 x 20ft, 30ft, 40ft, 45ft, 13,60m en alle iso high cube containers kan transporteren. Dit chassis is in het midden en aan de achterzijde uitschuifbaar. Indien voorzien van een Flexilock (schuifkop) kunnen 45ft contianers binnen de wettelijke normen vervoerd worden.

D-Tec Flexitrailer productfiche in pdf

Van Hool 40' polyvalent containerchassis

Het 40'polyvalent containerchassis is een containerchassis met een uitschuifbare achterkant. Hiermee kunt u de volgende ISO containers vervoeren: 20ft, 2 x 20ft, 30ft, 40ft.

Indien voorzien van een schuifkop kunnen ook 45ft contianers vervoerd worden binnen de wettelijke maten.

Van Hool 40' productfiche in pdf

Van Hool 20' containerchassis

Deze chassis wordt gebruikt voor containers van 20 voet. Alle voertuigen zijn ADR gekeurd.

Van Hool 20' productfiche in pdf

Van Hool 20'/ 30' tankcontainerchassis

Het 20/30ft containerchassis draagt zowel 20ft containers als ISO 7,15m, 7,45m, 7,82m SWAP-containers en 30ft containers.

Van Hool 30' productfiche in pdf

 

Een containerchassis huren bij een echte professional

Bij TVB specialiseren wij ons al jaren in de verhuur van allerhande hoogwaardige containerchassis. Deze containerchassis kunt u bij ons in Vlaanderen huren voor verschillende termijnen, variërend van één dag tot langere periodes. Een goede klantenservice is heilig voor ons, daarom krijgt u van ons een louter nette, op technisch vlak perfecte tankcontainerchassis te leen. Namelijk de D-Tec Flexitailer, de Van Hool 40' polyvalent containerchassis, de Van Hool 20'/ 30' tankcontainerchassis, enzovoort. Voor meer informatie over onze materialen, bekijk ons volledige overzicht. Onze gedreven en gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste containerchassis of tankcontainerchassis bij ons bedrijf in Vlaanderen!

Wij werken samen met Van Hool om u van trailers te voorzien

Of u nu een beroep wilt doen op ons voor trailerverhuur in Limburg, Antwerpen of elders in Vlaanderen, kiezen voor ons is steeds kiezen voor kwaliteit. Daarom hebben wij voor het verhuur van trailers en tankcontainerchassis dan ook voor Van Hool gekozen. We beschikken over flexitrailers, polyvalente containerchassis, tankcontainerchassis, containerchassis met schuiftafel en nog veel meer. Daarnaast rekent u ook op ons voor een herstelling van schade en een doorgrond onderhoud van al uw materialen. Dat doen wij steeds snel en efficiënt. Hebben we toch enkele dagen tijd nodig voor het herstel of onderhoud? Dan kunt u in de tussentijd een tankcontainerchassis of enkele trailers van Van Hool of D-Tec bij ons huren. Zo gaat u meteen weer aan de slag en lopen uw werkzaamheden niet al te veel vertraging op!

Kies voor onze kwalitatieve diensten

Heeft u interesse in de tankcontainerchassis of trailers die wij van het merk Van Hool aanbieden of over ons gehele assortiment? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat doet u eenvoudig door te bellen naar het nummer 03/5425252, door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres info@trailer-verhuur.be of door ons contactformulier in te vullen.

 

D-Tec containertrailer 45ft

Trailer Verhuur België uw logische partner voor een roerende logistiek.

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

 

Privacy

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53