Trailer Verhuur België

Flexitrailer huren

Ook voor lange termijn
Eigen hersteldienst
Recente modellen

Een flexitrailer stelt u in staat om eender welke ISO-container, tankcontainer of swapbody gemakkelijk te vervoeren, en valt eveneens simpel en snel bij ons te huren. Als expert in het verhuren van containerchassis kunt u bij ons terecht voor het beste materiaal van de beste merken. En ook voor herstellingswerken aan uw chassis of trailer kunt u probleemloos aankloppen bij ons in Antwerpen.

Huur vandaag uw flexitrailer

Neem contact op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemakkelijk en snel een flexitrailer huren

Bij TVB huurt u containerchassis, flexitrailers en gelijksoortig materiaal, en dit aan verschillende termijnen variërend van slechts één dag tot langere periodes. We beschikken over een jonge vloot van merken en voertuigen die op het vlak van kwaliteit absoluut tot de top behoren: Dtec, Van Hool en meer. Voor meer informatie over onze modellen, bekijk zeker ons overzicht. Daarnaast beschikken wij ook over een kundige interne herstellingsdienst waar u uw eigen containerchassis en trailers kunt laten herstellen. Zo willen wij voor u op ieder vlak een meerwaarde bieden. Klantvriendelijkheid is immers ons hoogste goed.

Neem snel contact met ons op

Om bij ons een flexitrailer te huren, volstaat het om ons te contacteren via het nummer 03/5425252 of het e-mailadres info@trailer-verhuur.be, of door het contactformulier in te vullen. Daarna starten wij zo snel mogelijk het verhuurproces op.  

Flexitrailer huren

 

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53